LNBM / CSU Sibiu – ”U” BT Mobitelco, ”clasicul” Transilvaniei

Meciurile dintre ”U” BT Mobitelco și CSU Sibiu garantează spectacol și rezultate imprevizibile / Foto Dan Bodea

Etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM) programează, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20.00, disputa dintre CSU Atlasib Sibiu și ”U” BT Mobitelco Cluj, meci considerat de specialiști ”clasicul” Transilvaniei. Întâlnirea dintre ”U” Mobitelco și CSU Sibiu ține de ani buni capul de afiș al meciurilor de baschet masculin din Transilvania.

Rivalitatea dintre cele două grupări ”studențești” garantează mai mereu jocuri spectaculoase și rezultate imprevizibile. Înaintea acestei confruntări ambele echipe au acumulat câte 5 puncte în clasamentul LNBM și sunt vecine în clasament, locul 4 pentru sibieni, respectiv 5 pentru echipa lui Dorin Pintea.

În acest joc CSU va miza pe avantajul terenului propriu și pe aportul fanilor, în vreme ce ”U” Mobitelco merge la Sibiu după trei meciuri în care nu a cunoscut înfrângerea, ultimele două etape din LNBM și returul din optimile cupei cu SCMU Craiova.

„Traversăm o perioadă bună, jucătorii sunt motivați, ca întotdeauna înaintea unui meci cu Sibiul și sunt sigur că va fi un joc frumos, plăcut pentru spectatori, iar la final sper ca noi să fim învingători. Venim după un meci ceva mai ușor, la Chiajna, unde am avut ocazia să rulez toți jucătorii. Din fericire nu avem probleme medicale astfel că, mergem la Sibiu cu încrederea că putem continua seria de victorii consecutive”, a declarat Dorin Pintea, tehnicianul formației clujene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu