LNBM / Caută în Oltenia a zecea victorie

"U" Mobitelco încă suferă după eliminarea din Cupa României şi caută să se reabiliteze în campionat / FOTO: Dan Bodea

”U” Mobitelco joacă, vineri, în deplasare, la Energia Rovinari, în meciul care deschide etapa a XV-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. În clasament cele două echipe sunt la egalitate perfectă, ambele având câte 9 victorii şi 23 de puncte. Formaţia care se va impune va trece, fie şi temporar, pe prima poziţie a clasamentului.

Mobitelco are 10-3
În confruntările directe de-a lungul vremii baschetbaliştii clujeni au un avantaj net în faţa oltenilor. Din cele 13 partide disuptate până acum între cele două combatante de astăzi, ”U” Mobitelco a adunat 10 succese, însă, acest meci se dispută încă sub tensiunea eliminării clujenilor din Cupa României.

„Nu a fost un entuzism foarte mare după meciul câştigat cu Oradea din etapa trecută, noi încă suntem supăraţi după eliminarea din Cupa României, încă suntem în penalizare şi încercăm să mergem la Târgu Jiu pentru a câştiga. Trebuie să practicăm un joc bun, să ne dăruim pe teren la fel cum am făcut-o acasă cu Oradea şi sper să iasă totul bine. Energia Rovinari practică un baschet colectiv, are în componenţă jucători cu nişte calităţi deosebite şi cu siguranţă ne va aşteapta un meci foarte greu. Djapa este un jucător care evoluează atât pe poziţia 4, cât şi pe 5, are o aruncare foarte bună de la trei puncte şi un joc foarte bun sub panou. De asemenea, îi au pe Darby şi Watson, nişte jucători foarte rapizi care aleargă foarte bine, îl au pe Troupe care aruncă foarte bine de la trei puncte”, a punctat antrenorul clujenilor, Dorin Pintea.

Meciul Energia Rovinari – ”U” Mobitelco este programat vineri seară de la ora 19.45.

Distribuie:

Postaţi un comentariu