LNBF / Un sfert nu ajunge pentru victorie

Dominate de la un capăt la altul, baschetbalistele de la ”U” au pierdut primul meci pe teren propriu din noul an, 62-75 cu Universitatea Alba Iulia / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet a CS Universitatea Cluj a suferit primul eșec, pe teren propriu, din noul an. Elevele lui Dragan Petricevic au fost învinse categoric de Universitatea Alba Iulia, scor 62-75, la capătul unui meci în care clujencele au fost dominate de la un capăt la altul. Ultimele evoluții ale universitarelor, dar și prezența lui Dragan pe banca tehnică, au readus publicul în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, doar rezultatele de altă dată se lasă așteptate.

Echipa vizitatoare și-a adjudecat primul parțial cu 20-17 și nu au slăbit ritmul de joc nici în cel de al doilea pe care l-au câștigat la 10 puncte diferență, scor 20-10. Abia în al treilea sfert clujencele au reușit să se țină aproape de adversare, dat tot formația din Alba Iulia avea să-l câștige cu 20-18. În ultimul act de joc Universitatea a avut o revenire, însă, tardivă.

Clujencele s-au impus cu 17-15, dar victoria echipei oaspete nu poate fi contestată, iar Dragan Petricevic a ținut să-și felicite adversarele pentru atitudinea din teren. ”U” Cluj va disputa următorul meci la data de 15 ianuarie, în deplasare la CSM Satu Mare, echipă aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu