LNBF / Petricevic la primul succes pe banca lui ”U”

Foto: Dan Bodea

Debutul în fața propriilor suporteri al noului antrenor al echipei feminine de baschet Universitatea Cluj a coincis cu un succes categoric, scor 90-64 în fața echipei de pe ultimul loc al clasamentului Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF), CSM Satu Mare. Cu Dragan Petricevic pe banca tehnică, clujencele au făcut un meci bun și au preluat inițiativa încă din primul sfert pe care și l-au adjudecat cu scorul de 23-18.

Ajutate și de apatia echipei vizitatoare, incapabilă să oprească ofensiva clujencelor, acestea din urmă s-au distanțat până la pauza mare la 14 puncte (scor 44-30). La revenirea pe parchet lucrurile nu s-au schimbat în bine pentru sătmărence. Universitarele din Cluj au înscris din toate pozițiile și și-au adjudecat sferturile trei, respectiv patru, cu 26-17 și 20-17.

Mihaela Maxim, autoare a 16 puncte, Ashley Grimes, cu 15 puncte marcate și Shanara Clark, cu 12 puncte, au fost cele mai prolifice marcatoare ale Universității Cluj. Etapa viitoare, programată la sfârșitul acestei săptămâni, ”U” Cluj va evolua în deplasare la Brașov, în compania echipei locale CSU Olimpa, ocupanta locului 9 în clasamentul LNBF.

Distribuie:

Postaţi un comentariu