LNBF / Încă un meci, încă o înfrângere

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj nu au făcut faţă jocului agresiv practicat de CS Universitatea Alba Iulia şi au înregistrat al 11-lea eşec din actualul campionat / sursa foto: u-cluj.ro

Etapa cu numărul 13 a Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF) a fost ghinionistă pentru sportivele de la Universitatea Cluj, surclasate în faţa propriilor suporteri de  CS Universitatea Alba Iulia, scor 43-70. Meciul, aproape fără istoric, a fost la discreţia echipei din Alba Iulia, care a ştiut să profite la momentul oportun de lipsa de inspiraţie de sub panou a “studentelor”.

Dacă de la echipa vizitatoare s-au remarcat Tiffany Brown cu 19 puncte, 4 recuperări şi un assist, plus Chastity Reed cu 16 puncte, 7 recuperări şi două pase decisive, din tabăra universitarelor doar Judit Kajdacsi (21 de puncte, 19 recuperări şi o pasă decisivă) s-a străduit să pună presiune pe revelaţia actualei ediţii a campionatului.

Înfrângerea suferită în faţa celor de la CS Universitatea Alba Iulia este a 11-a, dintr-un total de 13 meciuri disputate în LNBF de “U” Cluj. Sportivele pregătite de Florin Covaciu au acumulat un total de 15 puncte şi se situează pe poziţia a 12-a în clasament, în timp ce Universitatea Alba Iulia are 25 de puncte şi este a doua în clasament, la un singur punct în urma liderului ICIM Arad.

Distribuie:

Postaţi un comentariu