LNBF / Fără Paşcalău şi Jones ”U” a pierdut la Arad

Amber Jones (foto, în stânga) şi Florina Paşcalău au privit din tribune înfrângerea Universităţii Cluj la ICIM Arad, scor 45-110. Jons nu a primit cartea verde, iar Paşcalău s-a accidentat / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet a CS Universitatea Cluj a suferit unul dintre cele mai drastice eşecuri din actuala ediţie a Ligii Naţionale, scor 45-110, în meciul disputat pe terenul campioanei en-titre a României, ICIM Arad.

Din primul 5 al „studentelor” au lipsit Florin Paşcalău şi Amber Jones (foto) prima din cauza unei contracturi musculare, cea de a doua pentru că nu a primit în timp util cartea verde pentru a debuta în campionatul României. Meciul a fost fără istoric, gazdele controlând jocul de la un capăt la celălalt.

De la ”U” doar Andreea Pop autoare a 13 puncte şi Judith Kajdacsi cu 10 reuşite au fost cele mai importante marcatoare. „A fost un meci de pregătire pentru noi. Nu cred că există la ora actuală vreo echipă în România care să învingă ICIM-ul pe terenul lor. Pentru noi sunt foarte importante meciurile care vor urma, cu Rapid şi CSM Oradea”, a declarat antrenorul Universităţii, Florin Covaciu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu