LNBF / Baschetbalistele de la ”U” au ajuns la 20 de înfrângeri

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au reuşit contraperformanţa de a pierde 20 din cele 24 de partide jucate în actualul sezon / FOTO: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet a CS Universitatea Cluj nu se regăseşte nici în finalul sezonului regulat. Sportivele pregătite de Florin Covaciu au „bifat” a 20-a partidă pierdută în actualul campionat, scor 70-95, în faţa formaţiei CS Municipal Târgovişte.

Din rândul universitarelor s-a remarcat încă o dată Judith Kajdacsi autoare a 21 de puncte, 19 recuperări şi 4 pase decisive. Cifrele impresionante a unguroaicei din echipa ardeleană nu le-a ajutat pe clujence să producă o surpriză în partida cu echipa dâmboviţeană.

De la oaspete s-au remarcat Green, cu 21 puncte, 11 recuperări, 9 pase decisive, şi B. Jones, 19 puncte şi 3 recuperări. În clasament, pe primul loc se află ICIM Arad, cu 49 puncte, urmată de CS Municipal Târgovişte, cu 45 de puncte şi Universitatea Alba Iulia, cu 44 de puncte. Universitatea Cluj continuă să se situeze pe poziţia a XII-, a cu 28 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu