Ljubiša Tumbaković, selecționer Muntenegru: Starea terenului nu s-a ridicat la nivelul competiției

Stevan Jovetic (numărul 10), imediat după marcarea golului egalizator al muntenegrenilor (Foto: Dan Bodea)

Selecționarul Muntenegrului, Ljubiša Tumbaković, a declarant după meciul cu România, terminat cu scorul de 1-1, că ambele echipe ar fi avut o evoluție mai bună dacă terenul ar fi avut o calitate superioară, fiind de părere că echipa sa a avut noroc la ultima fază a meciului, când Nicușor Stanciu a ratat penalty-ul care putea aduce României victoria.

Ljubiša Tumbaković a explicat că la ultima fază a meciului, când România a avut penalty și Stanciu a ratat, întreg meciul i-a trecut prin fața ochilor și a sperat ca jucătorul român să rateze.

„Este o situație foarte specială când ai penalty în ultimele secunde. În acel moment, într-o secundă ți se derulează tot meciul prin față. Mi-am dorit să nu se schimbe rezultatul. Statistic este mai probabil să se marcheze. Noi am avut noroc că a ieșit contra statisticii”, a explicat tehnicianul muntenegrean.

Tehnicianul Muntenegrului a explicat că, în opinia sa, România a făcut un joc bun, arpeciind faptul că evoluția tricolorilor va fi tot mai bună în următoarele meciuri.

„Există o regulă în fotbal care spune că poți juca bine cât ți se permite. România este o echipă foarte bună și știm asta din celelalte campanii și la Euro a jucat bine. Au jucat foarte bine 7-8 jucătorii, au jucat și acasă, au fost mai motivați. Noi ne-am organziat jocul pentru a rezista și a ajunge să înscriem cumva. Am jucat mai bine în repriza a doua. România a jucat și ea mai bine la mijloc și asta s-a văzut. Cred că România are individualități foarte bune și cred că în seara asta nu și-a arătat adevărata valoare. Ei pot juca mai bine. Cred că în următoarele meciuri își vor arăta adevărata valoare”, a mai spus Ljubiša Tumbaković.

Tumbaković a explicat la conferința de presă că meciul ar fi fost mai bun dacă terenul ar fi avut și el o calitate mai bună, fiind de părere că după acest rezultat, grupa a devenit mult mai interesantă.

Am jucat pe același teren. Dar starea lui nu s-a ridicat la nivelul competiției. Sunt sigur că pe o surpafață mai bună am fi făcut ambele echipe un joc mai bun. Este acum o situație interesantă. La început România, Polonia și Danemarca erau favorite, dar acum toată lumea are o șansă. Kazahstan a jucat bine, Armenia a pierdut la limităîn următoarele meciuri vrem să facem grupa să fie cât mai interesantă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu