Liga2 / ”U” Cluj doar egal cu CS Mioveni

Octavian Ursu, nu a mai avut claritatea de altă dată, iar "U" nu a bţinut decât un 0-0, acasă, cu CS Mioveni / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a început noul an fotbalistic cu un semieșec pe teren propriu, scor 0-0, în fața formației CS Mioveni, într-un meci din cadrul etapei a XIX-a a Ligii a II-a, în primul joc oficial din 2016. Cu o echipă schimbată aproape din temelii în care s-a regăsit și fostul căpitan, Raul Ciupe (care de altfel a fost reînvestit ca lider al vestiarului), alb-negrii au evoluat încâlcit, fără să reușească să pună cu adevărat în pericol poarta echipei oaspete.

În prima parte a meciului universitarii au dominat teritorial întâlnirea, dar ocaziile clare de gol au lipsit. Nici CS Mioveni nu a fost mai intereseată să atace poarta noului goal kepeer al Universității. La pauză scorul alb indicat de tabela de marcaj nu a mirat pe nimeni. În repriza a doua oaspeții au avut 20 de minute în care au încercat să pară interesați de un potențial succes pe Cluj Arena, dar nici ei nu au trimis vreun șut cu adevărat periculos la poartă.

Abia în minutele adiționale ale partidei fotbaliștii lui Mihai Teja s-au terzit din starea de amorțeală (poate frigul a fost un factor decisiv în acest sens), dar presiunea pusă în preajma careului de 16 metri a fost și de această dată una fără orizonturi clare. S-a terminat 0-0 și ”U” arată ca o echipă care încă se caută. În tribunele Cluj Arena a fost prezent și presupusul investitor spaniol care, la finalul întâlnirii, a avut și o întrevedere de scurtă durată cu jucătorii clujeni.

Postaţi un comentariu