Liga I / CFR învinge Ceahlăul şi e lider în Liga I

Tade (foto, la minge) a reuşit o dublă în victoria CFR-ului în faţa formaţiei Ceahlăul, din prima etapă a Ligii I / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a debutat perfect în noua ediţie a Ligii I. Feroviarii au spulberat Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-0 și au preluat șefia în clasamentul provizoriu, grație golaverajului superior față de Gaz Metan Mediaș care s-a impus duminică cu 3-0 la Botoșani. Meciul dintre CFR și Ceahlăul a început „corect”, cele două echipe tatonându-se aproape o jumătate de oră.

În minutul 28 Felgueiras a făcut o gafă de amator, a respins greșit o minge care a ajuns la Chitoșca dar nemțeanul a nimerit doar bara deși a avut toată poarta goală în față. A fost semnalul de alarmă perfect pentru clujeni care au ripostat prin Tade, 5 minute mai târziu. Acelaşi atacant a reușit dubla in minutul 42 și CFR intra în avantaj la cabine.

Florin Costea a ridicat scorul la 3-0 în minutul 54 iar Negruț a închis tabela în minutul 58. Cel puţin până la finalul meciului dintre FC Brașov și Petrolul, programat duminică de la ora 21.00, CFR-iștii sunt liderii Ligii I, cu 3 puncte și +4 la golaveraj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu