Liga I / “U” Cluj a suferit al doilea eşec al sezonului

După eşecul de pe teren propriu, scor 2-3, cu Dinamo, Universitatea Cluj a pierdut pentru a doua oară în acest campionat, scor 0-1, în deplasare la FC Botoşani / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a pierdut pentru a doua oară în actuala ediţie de campionat, scor 0-1, meciul disputat în deplasare la FC Botoşani. La capătul unei partide în care niciuna dintre echipe nu s-a evidenţiat cu adevărat, a ieşit la rampă centralul întâlnirii care a dictat, eronat după cum s-a văzut pe reluările tv, un penalty pentru echipa gazdă, transformat de Vaşvari.

Prima repriză a fost una de slab nivel, întâia ocazie cu adevărat importantă apărând abia în minutul 35, în urma unei centrări care a prins o traiectorie ciudată, dar a trecut pe lângă poarta lui Veselovsky. Ardelenii au încercat să dea replica prin Calcan, câteva secunde mai târziu însă, şutul mijlocalşului clujean a fost slab.

Până la pauză doar Batin a mai încercat o deviere spre poarta lui Veselovsky însă, şi de această dată mingea a ocolit cadrul porţii. Prima parte a reprizei a doua a fost la fel de slabă ca şi prima parte a jocului, abia în minutul 53 Homei a încercat un şut sănătăos, de la distanţă, fără probleme pentru portarul lui ”U”.

În minutul 72 Viveiros a încercat o execuţie frumoasă, lob de la aproximativ 40 de metri, dar mingea a trecut peste poarta lui Curileac şi, pe contraatac Paul Baitn cade în careul ardelenilor, fără să fie faultat, iar centralul partidei dictează lovitură de pedeapsă. Vaşvari a transformat, iar golul marcat de mijlocaşul sălăjean avea să fie unica reuşită a meciului de la Botoşani.

”U” Cluj înregistrează astfel, al doilea insucces al noului campionat şi rămâne cu 5 puncte în clasament. Cealaltă echipă clujeană, CFR, va întâlni, luni seară, pe teren propriu, pe Gaz Metan Mediaş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu