Liga I / ”U” Cluj a pierdut pe mâna ei meciul cu Steaua

Dan Bucşa (foto, la minge) a marcat superb în poarta Stelei, dar "U" a pierdut categoric în Ghencea, scor 1-4 / Foto: Dan Bodea

”U” Cluj a clacat la Bucureşti şi a cedat categoric în faţa Stelei, scor 1-4. Uralele adresate lui George Ogăraru la revenirea în  Ghencea nu i-au motivat pe fotbaliştii fostei glorii roş-albastre. Gravenberch a avut totuşi prima ocazie de gol, dar tabela a rămas imaculată în dreptul echipei oaspete şi peste puţin timp avea să sufere prima modificare în dreptul gazdelor. Paul Papp, fotbalistul pe care ”U” l-a avut în curte, dar l-a scăpat printre degete, a deschis scorul în minutul 12.

Fundaşul de naţională, împrumutat de Steaua de la Chievo Vernoa, a înscris cu o execuţie de atacant, foarfecă la colţul scurt. 20 de minute mai târziu colegul lui din centru defensivei, Lukas Szukala a dublat avantajul „militarilor”. Apoi a venit super execuţia căpitanului Dan Bucşa şi la 2-1 universitarii păreau să aibă forţa de a reveni în joc. Preţ de câteva minute fotbaliştii de la ”U” nu s-au mai precipitat, dar nici nu au pus presiune pe stelişti.

Apoi a venit greşeala lui Skvorc şi Adi Popa nu a iertat. Nici Keşeru nu a ratat ocazia de a-şi adăuga încă un gol în topul marcatorilor din Liga I şi partida s-a terminat cu un scor poate prea aspru, pentru câte speranţe îşi făcuse-ră „Şepcile roşii”. „Prea mare este diferenţa de pe tabela de marcaj. Poate dacă marcam noi primii altfel ar fi stat lucrurile, dar acum nu mai putem da timpul înapoi. S-au făcut greşeli şi aceste lucruri ne-au costat”, a declarat George Ogăraru după meci.

Cu 11 puncte acumulate în 11 etape, Universitatea Cluj ocupă locul 13, retrogradabil, şi va primi etapa viitoare vizita formaţiei Viitorul Voluntari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu