Liga I / ”U” Cluj a pierdut pe mâna ei meciul cu Steaua

Dan Bucşa (foto, la minge) a marcat superb în poarta Stelei, dar "U" a pierdut categoric în Ghencea, scor 1-4 / Foto: Dan Bodea

”U” Cluj a clacat la Bucureşti şi a cedat categoric în faţa Stelei, scor 1-4. Uralele adresate lui George Ogăraru la revenirea în  Ghencea nu i-au motivat pe fotbaliştii fostei glorii roş-albastre. Gravenberch a avut totuşi prima ocazie de gol, dar tabela a rămas imaculată în dreptul echipei oaspete şi peste puţin timp avea să sufere prima modificare în dreptul gazdelor. Paul Papp, fotbalistul pe care ”U” l-a avut în curte, dar l-a scăpat printre degete, a deschis scorul în minutul 12.

Fundaşul de naţională, împrumutat de Steaua de la Chievo Vernoa, a înscris cu o execuţie de atacant, foarfecă la colţul scurt. 20 de minute mai târziu colegul lui din centru defensivei, Lukas Szukala a dublat avantajul „militarilor”. Apoi a venit super execuţia căpitanului Dan Bucşa şi la 2-1 universitarii păreau să aibă forţa de a reveni în joc. Preţ de câteva minute fotbaliştii de la ”U” nu s-au mai precipitat, dar nici nu au pus presiune pe stelişti.

Apoi a venit greşeala lui Skvorc şi Adi Popa nu a iertat. Nici Keşeru nu a ratat ocazia de a-şi adăuga încă un gol în topul marcatorilor din Liga I şi partida s-a terminat cu un scor poate prea aspru, pentru câte speranţe îşi făcuse-ră „Şepcile roşii”. „Prea mare este diferenţa de pe tabela de marcaj. Poate dacă marcam noi primii altfel ar fi stat lucrurile, dar acum nu mai putem da timpul înapoi. S-au făcut greşeli şi aceste lucruri ne-au costat”, a declarat George Ogăraru după meci.

Cu 11 puncte acumulate în 11 etape, Universitatea Cluj ocupă locul 13, retrogradabil, şi va primi etapa viitoare vizita formaţiei Viitorul Voluntari.


Publicitate

Postaţi un comentariu