Liga Naţională / Victorie lejeră pentru HCM

Victoria în faţa formaţiei Neptun Constanţa le-a adus handbalistelor de la HCM Baia Mare un avans de 5 puncte în faţa Coronei Braşov

Vicecampioana României la handbal feminin HCM Baia Mare a câştigat la pas meciul disputat pe teren propriu, scor 31-17, în compania formaţiei Neptun Constanţa, în primul meci din etapa a XII-a a Ligii Naţionale, prima a returului. Doar prima repriză a fost oarecum echilibrată, asta în condiţiile în care maramureşencele nu au forţat deloc.

Astfel, la pauză scorul a fost 13-7. În partea a doua a meciului sportivele pregătite de Costică Buceschi au turat „motoarele” şi s-au desprins fără nicio problemă pe tabela de marcaj impunându-se la final la o diferenţă de 14 goluri. Rudics şi Marin au marcat fiecare de şase ori, iar Nechita, Buceschi şi Pîrvuț şi-au trecut şi ele în cont câte 5 goluri.

În urma acestei victorii HCM Baia Mare acumulează 33 de puncte şi se disteantează din nou în fruntea clamentului la 5 lungimi de principala contracandidată Corona Braşov. În prima etapă a returului „”U” Jolidon Cluj va evolua, duminică, în deplasare, la HCM Roman, iar HC Zalău va primi vizita formaţiei SCM Craiova. În celelalte partide se întâlnesc: CSM Cetate Deva – Corona Braşov, CSM Bucureşti – Dunărea Brăila şi CSM Ploieşti – HCM Râmnicu Vâlcea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu