Liga Naţională / Victorie dramatică pentru HC Zalău

Conduse excelent de pe margine de Gheorghe Tadici handbalistele de la HC Zalău au obţinut o victorie importantă la Deva, scor 27-26

Handbalistele de la HC Zalău au obţinut un succes important în Liga Naţională, impunându-se dramatic, scor 27-26, în partida jucată în deplasare, în compania formaţiei Cetate Deva.

Gazdele au început foarte bine jocul, însă, echipa selecţionerului Gheorghe Tadici a intrat în ritmul partidei şi au reuşit chiar să treacă în avantaj încă de la finalul primei reprize. Cele două combatante au mers cap la cap, echipa din Deva fiind mereu în căutarea golurilor egalizatoare.

Handbalistele de la Cetate puteu obţine un punct uriaş în acest meci, însă, în ultimele secunde de joc Adina Mureşan a scos impecabil o minge trimisă în forţă de Valentina ardean-Elisei şi HC Zalău s-a impus la limită. Victoria de la Deva le duce pe sălăjence pe poziţia a VI-a a clasamentului, cu 18 puncte, în vreme ce gazdele sunt tot mai departe de locurile care asigură prezenţa în faza play-off a Ligii Naţionale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu