Liga Naţională / ”U” Jolidon învinsă de fosta sa jucătoare

Simona Vintilă (foto, în alb-negru) a marcat de 11 ori în poarta echipei Cetate Deva, dar "U" Jolidon a trebuit să se recunoască învinsă în Liga Naţională / FOTO: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal ”U” Jolidon Cluj a pierdut, scor 30-33, meciul disputat în deplasare, în compania formaţiei CSM Cetate Deva, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii Naţionale.

În ciuda unui echilibru evident, gazdele şi-au adjudecat victoria, a patra consecutivă cu băimăreanul Ioan Băbăn pe banca tehnică, graţie evoluţiei excelente a jucătoarei Carmen Cartaş autoare a nu mai puţin de 11 goluri împotriva fostei sale echipe.

De la Universitatea s-au remarcat Simona Vintilă, cu 11 goluri marcate, Florea şi Ani-Senocico, ambele cu câte cinci reuşite. Partida s-a disputat în devans deoarece ”U” Jolidon va disputa, duminică, returul cu gruparea din Turcia, Cankaya Anka Spor, din optimile de finală ale Cupei EHF.

În urma acestei victorii Cetate Deva a urcat pe locul 7 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 21 de puncte, în vreme ce ”U” Jolidon rămâne pe poziţia a patra cu 27 de puncte, unul mai puţin decât HCM Roman, echipă clasată pe poziţia a III-a.

Distribuie:

Postaţi un comentariu