Liga Naţională / ”U” Jolidon atacă podiumul

"U" Jolidon s-a impus în deplasare la CSM Bucureşti şi priveşte cu optimism partida cu HCM Roman, din prima etapă a returului Ligii Naţionale / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Jolidon Cluj întâlneşte, duminică, în deplasare, formaţia HCM Roman, în primul meci din returul sezonului regulat al Ligii Naţionale.

În etapa inaugurală a sezonului în curs romaşcancele s-au impus la Cluj la limită, scor 26-25, şi au mers din victorie în victorie până în etapa a VI-a din au pierdut primul joc, acasă, cu HCM Baia Mare. Şi în ultima etapă a turului, desfăşurată la jumătatea acestei săptămâni HCM-ul a pierdut acasă, scor 22-25, în faţa celor de la SCM Craiova.

Clujencele merg la Roman cu un moral bun după victoria obţinută, marţi, la Bucureşti, scor 32-29 cu CSM. Antrenorul universitarelor, Horaţiu Paşca, vrea să-şi ia punctele înapoi în faţa echipei din Roman. „În tur am gestionat prost meciul cu Roman şi vrem să ne luăm punctele înapoi.

În funcţie de celelalte rezultate o victorie la Roman ne poate duce pe podium”, a punctat Paşca, imediat după meciul câştigat la Bucureşti. Înaintea acestei partide ”U” Jolidon este pe locul 4 în clasament, cu 21 de puncte, unul în urma Dunării din Brăila, ocupanta locului 3.

Distribuie:

Postaţi un comentariu