Liga Națională / ”U” Alexandrion țintește al doilea succes

Campioana mondială din lotul echipei ”U” Alexandrion, Cristina Laslo, evoluează tot mai bine de la meci la meci și se așteaptă să fie motorul clujencelor în partida cu SCM Craiova, programată joi, la Sala Sporturilor / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal “U” Alexandrion primește, joi, vizita formației SCM Craiova. Meciul din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naționale se fi găzduit de Sala Sporturilor “Horia Demian” și este extrem de importantă pentru gruparea studențească. O singură victorie au obținut clujencele în precedentele partide de campionat și ocupă doar poziția a 11 a clasamentului, cu 5 puncte acumulate.

Adversarele din bănie au început sezonul mult mai bine și sunt pe pe pozitia a III-a, cu 18 puncte. În plus oltencele vin la Cluj-Napoca după o serie de trei victorii consecutive. “Va fi un meci foarte greu pentru noi, Craiova este surpriza plăcută a campionatului, are antrenor cu experiență, dar noi sperăm să facem un meci bun și să câștigăm”, a declarat antrenorul Ioan Ani-Senocico. Meciul ”U” Alexandrion – SCM Craiova se joacă de la ora 17:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu