Liga Naţională / “U” a făcut spectacol la Braşov

Cu 13 goluri marcate Cristina Laslo a fost MVP-ul meciului dintre Corona Braşov şi Universitatea Cluj, încheiat la egalitate 31-31 / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a pus capăt seriei de patru înfrângeri consecutive în Liga Naţională. „Studentele” au terminat la egalitate, scor 31-31, meciul disputat în deplasare la Corona Braşov, la capătul unei evoluţii încântătoare.

Intrate în meci cu şansa a doua, sportivele pregătite de Carmen Amariei şi Luminiţa Huţupan au reuşit să păstreze un echilibru în care nici cei mai înfocaţi suporteri nu ar fi crezut. Prima repriză le-a avut pe braşovence în prim plan însă, pe contraatac clujencele au reuşit să înscrie la foc automat. Astfel, la pauză tabela de marcaj indica un avantaj de numai trei goluri în favoarea Coronei (17-14).

Universitatea a întors rezultatul în repriza a doua. Cristina Laslo şi Laura Popa au fost de neoprit şi au înscris 13, respectiv 8 goluri, iar Ana Maria Măzăreanu a blocat perfect poarta. În ultimele secunde de joc, la scorul de 31-31, Măzăreanu a parat o aruncare a gazdelor, iar ”U” a avut ultimul atac.

Amariei a așteptat ca echipa s-a să ajungă la limita pre-pasivului, apoi a cerut time out și le-a cerut jucătoarelor sale să țină de minge până în ultima secundă. Aruncarea de la 9 metri obținută a fost ratată de Laura Popa, dar Universitatea a obținut un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Distribuie:

Postaţi un comentariu