Liga Națională / Test pentru Europa

Ani Senocico în duel cu Jovanovic pe vremea când "U" Jolidon şi Oltchim Râmnicu Vâlcea repreyenta derby-ul handbalului din România / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Jolidon Cluj întâlnește, marți, de la ora 18.00, codașa clasamentului în Liga Națională, HCM Râmnicu Vâlcea. Partida contează pentru etapa a VIII-a a campionatului și se va desfășura la Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Pentru clujence acest meci este o ultimă repetiție cu public înaintea dublei din turul trei al Cupei EHF, în care ”U” Jolidon se va lupta pentru accederea în fazele superioare ale competiției continentale, cu PAOK Salonic, campioana Greciei.

Înaintea partidei de astăzi universitarele ocupă locul 7 în clasament cu 12 puncte însă, echipa antrenată de Horațiu Pașca vine după un eșec surprinzător la Constanța, în fața formației locale Neptun, din etapa precedentă. ”Ce s-a întâmplat la Constanța a fost o întâmplare, sper. Știu că fetele pot să se mobilizeze, să facă meciuri foarte bune, au demonstrat acest lucru și în actuala ediție de campionat, dar s-a întâmplat să prindem o zi mai puțin fericită și am pierdut cu Neptun. Cu Râmnicu Vâlcea nu avem voie să pierdem, dar mai presus de toate fetele trebuie să fie atente și să evite vreo accidentare, pentru că avem nevoie de tot lotul pentru dubla cu PAOK”, a declarat directorul sportiv al ”U” Jolidon Cluj, Cosmin Sălăjan.

Patru victorii și trei înfrângeri au contabilizat universitarele clujene în cele șapte meciuri disputate din actuala ediție de campionat. De partea cealaltă, HCM Râmnicu Vâlcea este singura echipă care nu a câștigat, încă, niciun punct.

Distribuie:

Postaţi un comentariu