Liga Naţională / Minaur Baia Mare se grăbeşte

HCM Minaur Baia Mare revine la antrenamente încă din 3 ianuarie, dar obiectivul, calificarea în play-off este departe

Echipa masculină de handbal, HCM Minaur Baia Mare, se reuneşte, vineri (3 ianuarie), în vederea pregătirii celei de a doua părţi a sezonului în Liga Naţională. Echipa antrenată de Gheorghe Covaciu a terminat anul 2013 pe poziţia a VII-a a clasamentului cu 13 puncte.

Cele patru victorii şi un singur rezultat de egalitate obţinute de maramureşeni în 13 partide îi clasează pe aceştia sub linia care demarchează formaţiile ce ar putea evolua în play-off-ul campionatului, iar conducerea băimărenilor a decis să grăbească reluarea pregătirilor, chiar dacă, este greu de crezut că Minaur va reuşi să se claseze la finalul sezonului regulat pe unul dintre primele şase locuri, în condiţiile în care Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului VI şi ultimul care permite accederea în play-off, este deja la 11 puncte în faţa maramureşenilor.

De altfel, gorjenii sunt primul adversar al băimărenilor în primul joc oficial din 2014, programat la 29 ianuarie. Într-o primă etapă handbaliştii de la Minaur vor efectua antrenamente pe plan local, ulterior fiind programate un stagiu de pregătire montan şi o serie de meciuri de verificare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu