Liga Naţională / Minaur a dat afară patru jucători

Patru jucători de la Minaur Baia Mare au fost anunţati de conducerea clubului că sunt liberi să-şi caute alte angajamente

Oficialii echipei de handbal masculin HCM Minaur Baia Mare au decis să rezilieze contractele a patru jucători din lot. Reprezentanţii clubului maramureşean şi-au motivat decizia prin parcursul slab al echipei pregătite de Gheorghe Covaciu.

Potrivit site-ului oficial al clubului din Baia Mare au fost reziliate contractele jucătorilor Levente Orban, Angelo Svoboda, Janos Olah şi Flaviu Gaie. „Împreună cu antrenorii echipei şi alături de ceilalţi reprezentanţi din Consiliul Director, am făcut o analiză a rezultatelor echipei. Din păcate începutul de sezon este unul slab sub aşteptările noastre şi astfel am luat decizia de a renunţa la patru jucători. Vom rămâne cu 18 jucători în lot”, a declarat managerul formaţiei HCM Baia Mare, Vasile Viman.

După şapte etape disputate în Liga Naţională, HCM Minaur Baia Mare a acumulat doar şase puncte, în urma a două victorii şi se situează pe locul 10 în clasament. Etapa viitoare, a VIII-a, se va desfăşura duminică, iar HCM Minaur Baia Mare va evolua pe teren propriu în compania celor de la CS Caraş Severin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu