Liga Naţională / HCM Baia Mare a pierdut primul meci în campionat

Melinda Geiger (foto, în alb) a marcat de 7 ori în poarta Coronei din Braşov, dar gazdele au administrat prima înfrângere echipei maramureşene în actualul campionat

Vicecampioanele României la handbal feminin, HCM Baia Mare a suferit primul eşec în actuala ediţie de campionat, scor 27-29, în meciul disputat în deplasare, în faţa Coronei Braşov, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naţionale.

Maramureşencele au fost peste adversarele lor doar în prima jumătate din repriza întâi, dar nu au reuşit să pună niciodată mai mult de două goluri diferenţă pe tabela de marcaj. În minutul 17 al jocului gazdele au egalat la 8 şi din acel moment nu au mai cedat iniţiativa până la finalul partidei, în ciuda eforturilor echipei băimărene care, cu puţin noroc şi mai multă concentrare putea obţine un rezultat de egalitate.

Melinda geiger şi Eliza Buceschi ambele cu câte şapte goluri marcate au fost cele mai eficace jucătoare din lotul pregătit de Costică Buceschi. Pentru HCM Baia Mare urmează meciul împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor, Gyor ETO, sâmbătă, în deplasare, în ultimul joc din grupa A a Champions League.

Distribuie:

Postaţi un comentariu