Liga Naţională / HC Zalău pierde la Corona dar merge în play-off

HC Zalău a terminat sezonul regulat al Ligii Naţionale de handbal feminin pe locul 6 şi va întâlni în play-off liderul la zi, HCM Baia Mare / FOTO: Dan Bodea

Echipa selecţionerului Gheorghe Tadici, HC Zalău, a pierdut, scor 23-28, meciul disputat în deplasare, cu Corona Braşov, din ultima etapă a sezonului regulat în Liga Naţională feminină de handbal. Aurelia Brădeanu şi Camelia Hotea, de la gazde, fiecare cu câte 5 goluri, resectiv Florentina Pera, cu 7 reuşite, au fost principalele marcatoare ale celor două combatante.

Cu această victorie Corona încheie sezonul regulat pe locul 2, cu 52 de puncte, iar HC Zalău pe poziţia a VI-a, cu 34 de puncte. Indiferent de rezultatele care se vor înregistra în această ultimă etapă, clasamentul, în partea lui superioară va arăta astfel: HCM Baia Mare ocupă primul loc, cu 60 puncte, urmată de Corona Braşov (52 p), Dunărea Brăila (41 p), HCM Roman (40 p), ”U” Jolidon Cluj (36 p) şi HC Zalău (34 p).

Ocupantele primelor şase poziţii ale clasamentului se vor duela în faza play-off a campionatului după sistemul locul 1 cu locul 6, locul 2 cu locul 5 şi locul 3 cu locul 4. Meciurile se vor disputa după sistemul “cel mai bun din 3 jocuri”. În caz de egalitate de puncte după primele două jocuri, se va disputa un al treilea meci, pe terenul echipei cel mai bine clasată la finalul sezonului regulat.

“U” Jolidon Cluj joacă duminică, în cadrul ultimei etape cu CSM Bucureşti. Meciul se va disputa de la ora 12.00, la Sala Sporturilor “Horia Demian”. În play-off clujencele vor evolua împotriva formaţiei clasate pe locul secund, Corona Braşov.

Distribuie:

Postaţi un comentariu