Liga Națională / ”Examen” la malul mării pentru ”U”

Înaintea duelurilor europene cu PAOK Salonic, ”U” Jolidon face o repetiție la malul mării cu Neptun Constanța / Foto Dan Bodea

Echipa feminină de handbal ”U” Jolidon Cluj joacă, joi, de la ora 17.30, meciul din cadrul etapei a VII-a a Ligii Naționale, în deplasare, cu nou promovata Neptun Constanța. Antrenorul universitarelor, Horațiu Pașca, spune că echipa sa nu ar trebui să aibă probleme în jocul de la Constanța, dar se teme de eventuale accidentări.

„Am avut o perioadă destul de mare de pauză dar sunt convins că fetele se vor concentra foarte bine pe acest meci. Ne așteaptă o perioadă grea, vin și meciurile din cupele europene și sper în primul rând să nu apară accidentări”, a spus Pașca. După șase etape ”U” Jolidon ocupă poziția a 7-a în clasament, cu 12 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 4, 5 și 6.

La sfârșitul săptămânii viitoare Universitatea Jolidon Cluj va evolua pe teren propriu, în compania campioanei Greciei, PAOK Salonic, în turul trei al Cupei EHF. Ambele manșe se vor disputa la Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu