LIGA I / „U” Cluj trăieşte periculos, dar mai speră

"U" Cluj este singura echipă din Liga I care nu a câştigat niciun meci în actuala ediţie din Liga I de fotbl / Foto Dan Bodea

Universitatea Cluj a fost învinsă şi de ACS Poli Timişoara, scor 1-2, în meciul disputat, ieri seară, pe Cluj Arena, în cadrul etapei a XI-a, din Liga I de fotbal. Bănăţenii au marcat de fiecare dată de la punctul cuvar, prin Szekely şi Gorobsov, Abrudan fiind autorul golului gazdelor.

Mai periculoşi ca niciodată
Schimbările petrecute la Universitatea au avut darul de a renaşte speranţele alb-negrilor pentru acest sezon, ce părea compromis după primele nouă etape cu Ionel Ganea pe banca tehnică.

Victoria atât de mult aşteptată nu a venit nici în meciul cu Poli, dar atitudinea universitarilor a fost una pozitivă. Szekely a deschis scorul în prelungirile primei reprize pentru Poli Timişoara şi a început cursa pentru egalare.

Partea a doua a meciului a arătat o echipă clujeană dispusă la efort, însă, ratările lui Borza şi Lemnaru au făcut ca tabela de marcaj să rămână nemodificată până în minutul 83 când Abrudan a reluat cu capul una din multele centrări în mijlocul careului bănăţean.

Nu s-a terminat egal, Nanu, acelaşi jucător care a scos şi primul penalty, l-a convins pe arbitrul întâlnirii că trebuie să arate punctul cu var şi în minutul 89, iar Gorobsov a transformat impecabil pentru 2-1 în favoarea bănăţenilor.

„U” pierde al şaptelea meci în actuala ediţie de campionat şi speranţele pentru supravieţuirea în primul eşalon sunt tot mai mici, dar există. Clujenii rămân astfel, cu patru puncte acumulat şi este singura echipă din pima ligă, fără victorie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu