Liga I / Teja: „Doar o victorie ne mai poate ridica moralul”

Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, ştie că doar o victorie cu Viitorul mai poate ridica moralul jucătorilor săi şi a suporterilor / Foto Dan Bodea

Antrenorul Universităţii Cluj,   Mihai Teja, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă  că doar o victorie în faţa formaţiei Viitorul Voluntari mai poate ridica moralul jucătorilor şi al suporterilor alb-negrilor.

„La fiecare meci, dacă pierdem, se compromite obiectivul nostru de  a ne salva de la retrogradare. Vreau să mă gândesc doar la victorii. Sper ca şi jucătorii să conştientizeze că numai prin victorii putem obţine ce ne dorim şi să dea totul pentru a câştiga. Trebuie câştigat fiecare meci, pentru că dacă pierdem ne compromitem şansele. Şi această atmosferă naşte un pic de presiune asupra noastră. Orice meci este decisiv. Îmi doresc şi este foarte important pentru mine să aduc prima victorie”, a spus Teja.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Viitorul Voluntari se va disputa pe Cluj Arena, luni 4 noiembrie, de la ora 19, 00, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Distribuie:

Postaţi un comentariu