Liga I / Război total pe axa Cluj-Braşov

Antrenorul Universităţii, Mihai Teja, consideră că echipa sa trebuia să câştige mult mai clar meciul cu Corona Braşov / FOTO: Dan Bodea

Victoria Universităţii Cluj în faţa formaţiei Corona Braşov, scor 3-2, a declanşat un veritabil scandal imediat după ultimul fluier al arbitrului Marcel Bârsan. Managerul general al formaţiei de sub Tâmpa l-a atacat în termeni duri pe centralul partidei din cadrul etapei a V-a.

Oficialul Coronei s-a arătat nemulţumit de maniera de arbitraj, pe care o consideră favorabilă clujenilor şi acuză neacordarea unui penalty pentru echipa sa.

„Acest arbitru, Bîrsan, îl poate lăsa fără serviciu pe antrenorul nostru Ionel Gane, la cum a arbitrat. Nu e victoria lui <U> Cluj, ci victoria lui Bîrsan. A început să dea cartonașe, să dea lovituri libere numai pentru ei. Echipa a jucat, nu am ce să spun, dar nici să vină un arbitru să-și bată joc de tine. E păcat să pierdem așa. Pentru mine, acest arbitru, Bîrsan, este zero, e penibil”, a răbufnit Manea.

În replică tehnicianul Universităţii, Mihai Teja, crede că oaspeţii ar trebui să fie mulţumiţi că nu au primit mai multe goluri. „La 3-1 am fi putut închide meciul prin Borza, apoi am ratat penalty. N-a fost un meci foarte bun şi sunt supărat pe jucătorii mei care puteau să mai dea 4-5 goluri și să batem fără drept de apel. Dacă înscriam mai multe goluri cred că nimeni nu ar mai fi spus nimic”, a replicat Teja.

Etapa viitoare „U” Cluj va întâlni, pe teren propriu pe FC Braşov, într-o partidă programată vineri, de la ora 19.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu