Liga I / N-a„U” mai găsit drumul spre gol

Sezonul trecut Alex Dos Santos evolua în tricoul Universităţii Cluj (foto, în alb şi negru), luni brazilianul a marcat o dublă pentru actuala sa echipă, Pandurii Târgu Jiu / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj nu a mai reuşi partidele entuziasmante din ultimele trei apariţii oficiale şi a suferit primul eşec după seria de victorii care a readus-o în lupta pentru supravieţuire. Meciul cu Pandurii a fost un veritabil „duş rece”, pierdut de clujeni la scor de neprezentare 0-3.

Două reprize, două atitudini
Pornind de la datele statistice aşteptam de la această întâlnire un joc spectaculos, cu multe goluri, şi aşa a fost, doar că golurile au fost marcate de o singură echipă, a gazdelor, toate în partea secundă. Prima repriza a fost bună pentru Universitatea.

Forma foarte bună arătată în ultimele partide, în care a marcat cinci goluri în trei meciuri şi mbiţia lui Lemnaru de a demonstra oficialilor gorjeni că au făcut o greşeală atunci când l-au anunţat că nu mai au nevoie de serviciile lui, l-au adus pe atacantul clujean de două ori în situaţii favorabile însă nu a mai avut luciditatea necesară să înscrie, iar primul act s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

Mult mai decişi să rezolve repede ecuaţia victoriei gorjenii s-au năpustit spre poarta lui Veselovschi şi şi-au creat o mulţime de ocazii la poarta alb-negrilor. În minutul 58 Shamsin a primit o pasă genială de la Eric şi a deschis scorul. A urmat un gol al lui Eric, anulat corect, şi mai apoi o lovitură de la 11 metri pentru „U”, neacordată de băimăreanul Cristian Balaj.

În minutul 69 Alex Dos Santos a dublat avantajul gazdelor şi tot el a închis tabela de marcaj în primul minut din timpul adiţional de joc. Înfrângerea în faţa Pandurilor nu este văzută ca un dezastru de antrenorul Universităţii, Mihai Teja.

„Trebuia să vină şi această înfrângere, nu am ceva în mod deosebit ce să le reproşez băieţilor. S-au străduit, au alergat, şi-au creat ocazii, am arătat ca o echipă, dar aşa se întâmplă mereu când nu profiţi de ocaziile pe care le ai, rezultatul se întoarce împotriva ta. Nu sunt supărat, eu cred că suntem încă în grafic, mai sunt multe meciuri de jucat şi trebuie să profităm de orice oportunitate de a ieşi din acea zonă a clasamentului”, a declarat Mihai Teja.

Distribuie:

Postaţi un comentariu