Liga I / Mărginean, mai sincer ca niciodată

Ioan Mrginean a explicat motivele pentru care a demisionat din conducerea clubului de fotbal Universitatea Cluj / Foto Dan Bodea

Fostul administrator special al echipei de fotbal Universitatea Cluj, Ioan Mărginean, a explicat, vineri, motivele pentru care a renunţat la postul din conducerea „şepcilor roşii”. Mărginean spune că deşi a venit cu un plan de management foarte bun, nu mai era sprijinit de nimeni. El a precizat că şi presiunea care exista asupra echipei a fost un factor important în luarea acestei decizii.

„Eu am plecat de la ‘U’ pentru că am considerat că, după cinci ani şi jumătate, a venit un moment zero pentru mine, pentru cariera mea şi pentru ce înseamnă fotbalul. A fost de neînţeles pentru mine ce s-a întâmplat cu suporterii, pentru că am venit cu un plan clar de management. Am rămas pe vapor cam singur, am luptat până la capăt şi am reuşit cu eforturi mari să dovedesc că <U> este un club cu viitor. Eu nu am cedat în faţa niciunei presiuni, dar am considerat că, decât să fiu o piedică pentru echipă, mai bine să plec”, a spus fostul administrator.

Mărginean a precizat că a renunţat şi la aproximativ 120.000 de euro odată cu plecarea sa de la „U”.

„Am vorbit şi cu domnul Walter şi i-am mulţumit că a revenit la echipă, iar el mi-a zis că s-a întors cu gândul de a nu mai lăsa pe nimeni să-şi bată joc de Universitatea Cluj. Noi ne-am micşorat salariul la 1.500 de lei, iar doamna administrator judiciar urmează să ia şi o a doua măsură, pentru că unii au în continuare salarii foarte mari. Acum echipa a renăscut, are buget, iar în iarnă va fi completat lotul”, a mai spus Mărginean.

Fostul administrator a spus că singurul lucru pe care şi-l reproşează este că nu a făcut conferinţe de presă mai dese în care să arate că autorităţile locale nu au ajutat cu nimic clubul universitar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu