Liga I/ Grig, întâlnire de suflet cu Oțelul

CFR Cluuj întâlnește Oțelul Galați, luni, de la ora 20.30, în Liga I de fotbal / Foto Dan Bodea

Aflat permanent sub amenințarea iminentei demisii, Petre Grigoraș își va conduce și luni echipa de pe banca tehnică, doar că meciul cu Oțelul Galați, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, are un farmec aparte. Actualul tehnician al CFR-ului a fost idol în orașul de pe Dunăre și nu sunt puțini cei care spun că ar fi întemeietorul grupării care a câștigat titlul în 2010.

Unde răbdare nu e și entuziasmul se pierde
După opt ani în care cu mici excepții a ținut primele pagini ale ziarelor din România, grație performanțelor pe care le-a obținut, CFR Cluj traversează de departe cea mai proastă perioadă din era Paszkany.

Petre Grigoraș a fost instalat pe banca feroviarilor tocmai pentru că echipele pe care le-a pregătit în trecut, între care Oțelul Galați sau Pandurii Târgu Jiu, practicau un joc economicos, dar cu entuziasm.

Cum la clubul din Gruia șefii nu prea au răbdare cu antrenorii, elanul arătat de CFR-iști la ultima partidă, pierdută poate nedrept în fața Petrolului, scor 2-3, ar putea să dispară.

„Trăim într-o lume în care uneori uităm că e nevoie de migală ca să construiești ceva. Suntem pe drumul cel bun, sau cel puțin asta am arătat la ultima partidă. Chiar dacă am pierdut, echipa nu a mai părut dezorientată și a avut puterea să revină însă, uneoir mai sunt și factori externi care influențează un rezultat sau altul. Important este ca echipa să joace un fotbal frumos și atunci va fi toată lumea mulțumită, cu mine sau cu altcineva pe banca tehnică”, a declarat Petre Grigoraș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu