Liga I/ CFR s-a dezlănţuit, Grig e fericit, după 7-2 cu Oţelul

De 7 ori au făcut "hora bucuriei" fotbaliştii de la CFR în meciul cu Oţelul Galaţi / Foto Dan Bodea

CFR Cluj a făcut spectacol în ultimul meci al etapei a X-a şi s-a impus cu un neverosimil 7-2 în faţa Oţelului Galaţi. Totul le-a ieşit elevilor lui Petre Grigoraş şi oficialii clubului din Gruia nu mai au motive să pună la îndoială calităţile de tehnician ale lui Grig. Vişinii au început cu o bară şi tot din stâlpul porţii gălăţene a ajuns mingea şi în piociorul lui Maah care a deschis scorul din cel mai mare offside, nesemnalizat, din Liga I.

A urmat un tăvălug al CFR-ului care a arătat o poftă de joc nemaiîntâlnită în actualul sezon. Ogbu a făcut 2-0 în minutul 24 şi a fost imitat îndeaproape de Gabionetta, patru minute mai târziu, pentru 3-0. Şi dunărenii au încercat să dea o replică bună, dar până la pauză tot CFR a mai punctat odată prin căpitanul Cadu în minutul 40.

Nici măcar pauza nu a fost un sfetnic bun pentru oţelari, care s-au văzut conduşi cu 5-0 încă din minutul 48 după ce Costea l-a găsit în careu pe Ogbu, iar acesta a şutat sec în poarta lui Boşneag. Două minute mai târziu a venit şi golul de onoare al oaspeţilor, Henrique reluând în poarta goală o respingere greşită a lui Felgueiras.

Gabionetta în minutul 62 şi apoi încă odată Ogbu în minutul 64 au scris istoria acestei partide în care gazdele au făcut cam tot ce au vrut, iar gălăţenii au încercat să ajungă cumva în faţa porţii clujene, fie şi numai pentru a mai echilibra statistica. Enrique a închis tabela în minutul 84 şi CFR se impune cu 7-2.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu