Liga I / CFR nu pierde dar nici nu marchează

În ultimul meci test dintre CFR şi Gaz Metan Mediaş, Gabioneta a marcat două goluri / sursa foto: cfr1907.ro

Etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal le aduce faţă în faţă pe Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj, două echipe cu obiective diametral opuse şi cu evoluţii care nu pot să mulţumească nici cei mai împăciuitori suporteri sau conducători de club. Vişinii sunt neînvinşi de şase etape, răstimp în care au marcat doar două goluri, e drept în singurele victorii din aceste ultime şase meciuri.

De partea cealaltă, echipa lui Cristian Dulca a acumulat doar 3 puncte din tot atâtea meciuri disputate şi este departe de ceea ce aşteaptă tehnicianul clujean de la jucătorii lui. “Ultimele rezultate nu sunt cele pe care mi le-aş fi dorit, dar nu am emoţii pentru acest meci, chiar dacă CFR este o echipă grea, va fi un meci dificil şi pentru noi, şi pentru ei”, a spus Dulca.

Mult mai vehement este omologul său de pe banca CFR-ului, Petre Grigoraş, care atrage atenţia că va face mai multe schimbări în echipă pentru a depăşi perioada de ineficienţă ofensive, pe care jucătorii săi o traversează.

“Eu sunt adeptul jocului ofensiv, nu-mi place să pun echipa pe două rânduri în apărare. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva, ca echipele pe care le-am pregătit să dea atât de puţine goluri. E clar că la iarnă va trebui să facem unele schimbări”, a punctat Grigoraş.

În ultima vreme CFR şi Gaz Metan Mediaş au jucat şi două partide de verificare. Într-una dintre acestea vişinii s-au impus la limită, scor 2-1, cea de a doua terminându-se la egalitate, scor 3-3. Cele două combatenate se întâlnesc luni seară, la Mediaş, de la 20.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu