Liga I / CFR-Dinamo, duelul generațiilor

Rivalitatea dintre CFR și Dinamo este garanția unor partide spectaculoase pe orice teren s-ar disputa / foto: Dan Bodea

Vineri, CFR Cluj întâlnește pe teren propriu pe Dinamo, în cel mai interesant meci al etapei a XIV-a din Liga I de fotbal. Pe gazonul Stadionului ”Dr Constantin Rădulescu” se vor afla față în față două dintre echipele în creștere de forma, ambele după ce și-au schimbat antrenorii. Clujenii sunt neînvinși de patru etape în campionat, iar bucureștenii au acumulat trei succese consecutive, două în Liga I și unul în Cupă.

”New Dinamo” vs ”Old” Grigoraș
După un început greoi cu Petre Grigoraș pe banca tehnică CFR a început să arate din nou ca o echipă ce poate emite pretenții, cel puțin pentru o prezență în cupele europene. Experiența tehnicianului clujean și-a spus cuvântul, iar ultimele rezultate (două victorii și două egaluri) dau încredere jucătorilor din Gruia. Pe aceleași coordonate se plasează și formația bucureșteană care, de la numirea lui Flavius Stoican în funcția de antrenor, a prins contur iar grupul de jucători tineri și foarte tineri arată forță și curaj, iar Grigoraș a remarcat acest lucru.

”Cu Dinamo va fi un meci foarte greu, împotriva unei echipe care este în creştere clară de formă. Dacă jucătorii mei vor fi recuperați din punct de vedere fizic şi psihic, vom continua seria de rezultate pozitive”, a declarat Petre Grigoraş.
Meciul dintre CFR și Dinamo se joacă de la ora 21.30. Cealaltă echipă clujeană, Universitatea, nu va evolua în această etapă, meciul cu Steaua urmând să fie reprogramat la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Distribuie:

Postaţi un comentariu