Liga Campionilor / Ultima încercare pentru Steaua

Steaua mai are doar şanse teoretice să ajungă în primăvara europeană, iar pentru acest lucru trebuie să învingă mai întâi pe Schalke 04

Fără nicio victorie în patru meciuri, cu doar două puncte în clasamentul grupei E şi un dezolant -7 la golaveraj, Setaua nu are altă variantă decât victoria în meciul programat, marţi seară, contra celor de la Schalke 04. Misiunea este însă, aproape imposibilă în condiţiile în care fotbaliştii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf etalează o vizibilă scădere de formă.

Nici tehnicianul roş-albaştrilor nu mai are energia de a crede cu adevărat în şansele echipei lui, dar continuă să-şi motiveze jucătorii.

„Şi ce dacă jucăm cu Schalke? Ce să fac acum, să vin şi să spun că nu putem s-o batem? N-am cum să zic aşa ceva pentru că eu chiar cred că putem să câştigăm. Ne-am calificat în grupa de Liga Campionilor, deci e momentul să ne ridicăm la nivelul acestei competiţii. Trebuie să jucăm compact şi să nu îi lăsăm să ne surprindă pe contraatac. Trebuie să fim atenţi şi să marcăm goluri din situaţiile pe care le avem”, a spus Reghecampf.

Meciul va fi oficiat la centru de arbitrul olandez Hendrikus Bas Nijhuis. Ceilalţi arbitrii delegaţi de UEFA sunt asistenţii Rob Van de Ven şi Charles John Schaap, iar arbitri adiţionali au fost desemnaţi Serdar Gozubuyk şi Peter Janssen. Arbitru de rezervă va fi Davie Goossens, în timp ce observator de arbitri va fi slovacul Jozef Marko.

Delegatul UEFA pentru această partidă este Eduard Dervishaj, din Spania. Meciul Steaua – Schalke 04 se joacă, marţi, de la ora 21, 45, pe Arena Naţională.

Distribuie:

Postaţi un comentariu