Liga Campionilor se vede pe Look TV și Look Plus

Posturile de televiziune Look TV și Look Plus vor transmite, începând de miercuri, 21 februarie, meciuri din cea mai importantă competiție fotbalistică interclubul, Liga Campionilor. Conform contractului Look TV va transmite, în direct, în fiecare zi de marți a doua opțiune, pentru ca a doua zi, miercurea, să fie transmise ambele confruntări, fără nicio restricție, informează Pagina de Media.

Veștile bune nu se opresc. Joi, ziua de UEFA Europa league este dedicată fanilor fotbalului din România prin transmisii în direct, dar și difuzări în premieră. „Telespectatorii Look TV şi Look Plus vor putea urmări în direct şi înregistrat meciuri jucate pe parcursul săptămânii în cele două competiţii. Sevilla–Manchester United este capul de afiş al acestei serii în UEFA Champions League, meci ce va putea fi urmărit în direct chiar pe Look Plus.

Pe Look TV va putea fi urmărit meciul Şahtior Donetk – AS Roma. Joi, spectacolul fotbalistic continuă pe Look TV şi Look Plus cu meciuri din UEFA Europa League. Cinci meciuri vor fi transmise în direct, iar celelalte vor fi difuzate înregistrat“, anunţă reprezentanţii celor două posturi de televiziune.

Miercuri – Meciuri Live UEFA Champions League
21.45 – SEVILLA – MANCHESTER UNITES (LOOK Plus)
21.45 – SAHTIOR DONETK – AS ROMA (LOOK TV)

Joi – Meciuri Live UEFA Europa League
18.00 – LOKOMOTIV MOSCOVA – NICE (LOOK Plus)
20.00 – VILLAREAL – LYON (LOOK PLUS)
20.00 – LEIPZIG -NAPOLI (LOOK TV)
22.05 – ATALANTA BERGAMO – DORTMUND (LOOK Plus)
22.05- MILAN – LUDOGORET (LOOK TV)

Look TV şi Look Plus difuzează şi meciurile din Liga 1 Betano, meciuri din Liga a II-a şi din Liga a III-a, meciuri din Campionatul de Fotbal al Belgiei şi Scoţiei. Pe cele două canale sunt prezente şi cele mai importante competiţii europene de baschet şi rugby.

Distribuie:

Postaţi un comentariu