Liga Campionilor / HCM Baia Mare e „la mâna” austriecelor de la Hypo

Melinda Geiger (foto, în albastru) a fost principala marcatoare pentru HCM baia Mare în ultimul meci din Liga Campionilor, pierdut în faţa celor de la Gyor

HCM Baia Mare a pierdut ultimul meci disputat în cadrul grupei A din Liga Campionilor, scor 26-28, în faţa deţinătoarei trofeului Gyor ETO, în meciul disputat, sâmbătă, în deplasare. La pauză scorul a fost egal (14-14) şi maramureşencele au sperat până în ultima clipă că vor obţine un rezultat de egalitate care să le garanteze prezenţa în Cupa Cupelor.

Imediat după pauză elevele lui Costică Buceschi au preluat conducerea pe tabela de marcaj (15-14) însă Gyor a întors rezultatul şi s-a desprins spre final la 21-19, după ce au ratat şi două lovituri de penalitate. Băimărencele nu au mai reuşit să revină în joc şi au cedat greu la două goluri diferenţă. HCM Baia mare aşteaptă acum, cu sufletul la gură, disputa dintre Thuringer HC şi Hypo Viena, care se va desfăşura duminică.

Melinda Geiger cu 7 goluri, Luciana Marin, Teodora Diniş Vârtic şi Adriana Nechita, toate cu câte 4reuşite, au fost principalele marcatoare ale vicecampioanei României. În clasament, pe primul loc se află Gyor Audi ETO KC, cu 12 puncte, urmată de Hypo Niederosterreich, 4 p (5 j), HCM Baia Mare, 4 p, Thuringer HC, 2 p (5 j).

Dacă Hypo nu pierde în meciul de la Thuringer, de duminică, HCM Baia Mare se califică în Cupa Cupelor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu