Liga a II-a / Gloria a ratat şansa de a fi lider

Atacantul împrumutat de CFR Cluj la CSM Râmnicu Vâlcea, Sergiu Negruţ (foto, la minge) a marcat golul care i-a propulsat pe olteni în fruntea clasamentului ligii secunde

Gloria Bistriţa a suferit o nouă înfrângere, scor 0-2, în meciul disputat în deplasare, în compania formaţiei Minerul Motru, într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Ligii a II-a, seria a II-a. Răducă a deschis scorul pentru gazde, în minutele de prelungiri ale primei reprize, iar în minutul 70 Chirea a punctat pentru 2-0 după ce Albuţ a respins greşit o minge în faţă.

În urma acestei înfrângeri Bistriţa a ratat oportunitatea de a prelua şefia în clasamentul seriei şi rămâne cu 23 de puncte. Într-un alt meci disputat sâmbătă, Olimpia Satu Mare s-a impus pe teren propriu, la limită, scor 1-0, în faţa formaţiei Metalul Reşiţa prin reuşita lui Bujor din minutul 85.

Sătmărenii acumulează astfel, 18 puncte şi urcă până pe poziţia a 6 în clasament. La Oradea, FC din localitate a fost învinsă de CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-1. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat în minutul 80, de fotbalistul împrumutat de CFR Cluj la gruparea din Zăvoi, Sergiu Negruţ.

Succesul înregistrat la Oradea îi propulesează pe jucătorii antrenaţi de Claudiu Niculescu pe prima poziţie în clasamentul seriei, cu 24 de puncte. În seria a II-a se mai joacă meciurile CS U Craiova – FC U Craiova şi ASA Târgu Mureş – UTA Arad.

Distribuie:

Postaţi un comentariu