Liga a II-a / Csik îl iartă pe Gavrilescu

Gavrilescu a fost iertat de Tiberiu Csik

Atacantul Olimpiei Satu Mare, Dan Gavrilescu, ar putea reveni la antrenamentele echipei începând de mâine, după ce va fi anunțată decizia oficialilor clubului sătmărean cu privire la excluderea temporară din lot.

Csik: „E vorba de soarta unui om”

Antrenorul galben-albaștrilor, Tiberiu Csik a fost tranșant în diferentul dintre Gavrilescu și restul coechipierilor săi. Tehnicianul spune că se va supune votului echipei, chiar dacă din punct de vedere uman îl înțelege pe fotbalist, care nu este la prima abatere. „E vorba de soarta unui om, nu putem fi radicali. În plus, e un moment bun pentru echipa noastră și ar fi păcat să-l stricăm. Eu l-am iertat pe Gavrilescu, am discutat cu conducerea clubului astăzi și decizia este luată, dar mă voi supune grupului. El știe că a greșit și că trebuia să discute cu mine toate problemele. Acum trebuie să dăm dovadă de clemență, să fim o echipă, ar fi păcat să stricăm tot ce am construit pentru un moment de nesăbuință”, a declarat pentru Transilvania Reporter, Tibi Csik.

Reamintim că Dan Gavrilescu nu mai este dorit în lotul Olimpiei după ce banderola de căpitan de echipă i-a fost atribuită lui Marius Șuta, fotbalist susținut de Gavrilescu, în detrimentul lui Cosmin Iuhas. În trecut Gavrilescu l-a mai lovit pe Zoltan Ritli şi a fost amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării, după ce a postat pe facebook mesaje jignitoare la adresa minorității maghiare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu