Liga a II-a / Alexandru Pop s-a prezentat la reunirea Gloriei

La primul antrenament din noul an al Glorie Bistriţa s-au prezentat 33 de jucători, între care şi Alexandru Pop de la Sănătatea Cluj

Alexandru Pop, ultima dată la Sănătatea Cluj, s-a prezentat la reunirea echipei Gloria Bistriţa, clujeanul fiind de altfel singura noutate din lotul Gloriei.La prima şedinţă de pregătire din acest an, antrenorii Sandu Negrean şi Cristian Coroian s-au prezentat 33 de jucători, însă Negrean a declarat că speră să mai aducă şi alţi fotbalişti, până la plecarea în cantonament.

“Ne vom pregăti la Bistriţa trei săptămâni, după care vom pleca într-un cantonament în care să avem cât mai multe partide amicale. Locul de cantonament încă nu a fost stabilit, era vorba iniţial de un stagiu în Antalya, să vedem, poate mergem undeva în ţară unde să fie mai multe echipe astfel încât să putem avea jocuri bune. În privinţa transferurilor încă suntem în discuţii cu câţiva jucători şi să vedem dacă vom reuşi să le materializăm. Obiectivul rămâne în continuare promovarea”, a declarat Cristian Coroian.

Gloria a terminat anul 2013 pe locul 3 în Seria a II-a a ligii secunde, cu 24 de puncte, după CS Universitatea Craiova (28 p) şi CSM Râmnicu Vâlcea (25 p).

Distribuie:

Postaţi un comentariu