Liga a 2-a/ Sătmărenii plecară după puncte la Olguţa

Daniel Feier (foto-la minge) atacantul de la care se aşteaptă un gol în poarta "CraiOlguţei"

Cu opt puncte agonisite după patru etape, Olimpia Satu Mare urmează să joace în cetatea Băniei cu CSU Craiova, echipă finanţată de primăria Craiovei şi având în persoana primarului Olguţa Vasilescu principalul susţinător.

Oltenii au nevoie de puncte ca de aer pentru a scăpa din zona gri a clasamentului, juveţii ocupând momentan doar locul 10 în clasament.Tocmai pentru a revitaliza echipa, conducerea  clubului a decis să-l înlocuiască pe Eric Lincar, din funcţia de antrenor, cu tripleta Stângă-Papură-Lung.

În schimb sătmărenii au mult mai multe motive de bucurie, locul patru din clasament făcând din gruparea “galben albastră” una dintre revelaţiile acestui început de campionat. Chiar dacă unii jucători ai Olimpiei acuză uşoare accidentări (Lemac, Bujor, Roghină, Kinczel) după meciul din etapa trecută de la Arad, până la ora de start a partidei cu CSU antrenorul Csik va avea la dispoziţie tot lotul valid. În lot a fost reprimit şi Gavrilescu, cel care timp de o săptămână s-a antrenat cu echipa a doua. Deci toate premizele pentru ca Olimpia să emită pretenţii la punct sau de ce nu puncte în meciul de sâmbătă.

“ Atmosfera din sânul echipei este una jovială iar acesta creed că este cel mai important lucru. Băieţii au prins curaj după evoluţiile bune din meciurile trecute iar victoria de la Arad le-a dat şi mai multă încredere în forţele propri. Mergem la Craiova să ne facem jocul iar dacă băieţii vor respecta tot ce am făcut la antrenamente nu avem cum să nu venim cu un rezultat favorabil.”ne-a declarat la plecare antrenorul Tibi Csik.

Tocmai pentru a putea pregăti cât mai bine întâlnirea, conducerea Olimpiei a decis ca echipa să facă deplasarea încă de joi, strategie care a funcţionat şi în meciul de la Reşiţa, când sătmărenii au terminat la egalitate, 2-2, cu CS Metalul.

Achiziţii de ultimă oră la CSU Craiova

Ultimele achiziţii în tabăra „alb alabstră” sunt foştii „studenţi” Costin Curelea şi Viorel Ferfelea, fotbaliştii fiind prezentaţi astăzi, într-o conferinţă de presă.

“Am venit la Craiova pentru public şi pentru că este un proiect serios. Faptul că am semnat un contract valabil pe trei ani demonstrează că nu am venit în excursie, ci cu gânduri serioase”, a spus Costin Curelea.
“Am avut mai multe oferte de la echipe din Liga I, dar am decis să vin la Craiova pentru că aici chiar se doreşte performanţă şi este stabilitate. Anul acesta suntem în Liga a II-a, dar vom promova şi vom fi iarăşi o forţă”, a punctat şi Viorel Ferfelea în Gazeta de Sud.

În aceaşi conferinţă de presă preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a dezvăluit că în urma incidentelor petrecute săptămâna trecută la Târgu Mureş, Comisia de Disciplină a FRF a decis sancţiuni drastice în privinţa lui Silviu Izvoranu, acesta fiind suspendat pentru opt etape, şi Mihăiţă Pleşan, care va fi spectator două runde.

CSU Craiova – Olimpia Satu Mare se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, sâmbătă de l ora 13.00, partidă care va fi televizată în direct de postul TVR1.

Program Etapa a V-a -Liga 2-a, seria a II-a

CS Mioveni – UTA Arad

CSM Rm. Vâlcea – Gloria Bistriţa

FC Olt – CS Meatlul Reşiţa

FC Bihor – Universitatea Craiova

Minerul Motru – ASA Tg. Mureş

CSU Craiova – Olimpia satu Mare

Distribuie:

Postaţi un comentariu