Liga 2 / ”U” se maturizează

”Baby U” se maturizează și speră la o calificare în play-off-ul Ligii a II-a / Foto: Dan Bodea

Mihai Teja a strigat ”adunarea”. Fotbaliștii Universității Cluj și-au reluat pregătirile în noul an. La reunirea echipei au fost convocați toți jucătorii care au evoluat în turul campionatului, dar și câțiva fotbaliști noi. Cele mai importante reveniri sunt cele ale lui Vali Lemnaru şi Ionuţ Târnăcop. Fostul golgheter al Universităţii, Valentin Lemnaru, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti şi ar fi dispus să joace la ”U” cel puţin până la sfârşitul actualului campionat.

În aceaşi situaţie este şi Ionuţ Târnăcop însă, cei doi nu au semnat deocamdată cu alb-negri. Ambii fotbalişti au oferte de la echipe din Liga 1 astfel că, în acest moment doar se pregătesc cu ”U” însă, nu este sigur că vor şi juca pe Cluj Arena în partea a doua a sezonului. Tot la capitolul „potenţiale achiziţii” se numără şi Hristu Chiacu (liber de contract) şi Raul Ciupe. Fotsul căpitan al alb-negrilor nu s-a integrat la Viitorul Constanţa fiind folosit doar sporadic de Gică Hagi şi ar fi dispus şi el să revină la Universitatea.

„În momentul de faţă pot să spun doar că Lemnaru şi Târnăcop sunt alături de noi şi chiar m-aş bucura ca ei să joace pentru Universitatea, dar trebuie să ne şi înţelegem cu ei. Au oferte, sunt jucători buni, cu mare experienţă. Nu ştiu dacă vor şi rămâne la echipă. Aceaşi situaţie este şi în ceea ce-i priveşte pe Ciupe şi Chiacu”, a declarat Mihai Teja. Deocamdată echipa se va pregăti pe plan local, în perioada următoare creionându-se şi stagiul de pregătire montan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu