Liga 2 / ”U” Cluj nu mai bate pe nimeni

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a înregistrat, duminică, a patra înfrângere consecutivă în Liga 2, scor 0-1, în partida disputată pe teren propriu contra Şoimilor din Pâncota. Echipa oaspete, aşezată foarte bine în teren de tehnicianul Ionuţ Popa, nu a lăsat prea multe spaţii pentru tinerii jucători ai Universităţii, ba chiar a avut primul şut pe spaţiul porţii în minutul 4.

„Studenţii” au încercat din răsputeri să se apropie de poarta veteranului Irimia (de 41 de ani), dar abia în minutul 28 Răzvan Greu a expediat primul şut periculos înspre buturile arădenilor. Accidentat în meciul de Cupă cu Steaua, căpitanul Lorant Kovacs a părăsit terenul în minutul 32. Trei minute mai târziu Marvin Schieb a şutat în forţă, dar mingea a trecut pe lângă. Până la pauză şi al doilea căpitan al Universităţii, Andreas Calcan, şi-a creat o oportunitate, dar din nou şutul a trecut pe lângă poarta Şomilor.

În actul secund Crişan a greşit o singură dată, decisiv însă. În minutul 63 a trimis o minge cu capul spre propriul portar, dar executia a fost interceptată, cu mâna, de Pirtea care a înscris din apropierea punctului cu var. A urmat dubla ocazie a lui Cocină din minutul 75. Mai întâi fotbalistul Universităţii a tras tare de la marginea careului, dar Irimia a respins în corner, după care tot Cocină a reluat cu capul dar mingea s-a scurs din nou alături de poartă.

Meciul s-a terminat cu victoria oaspeţilor şi Universitatea Cluj rămâne pe locul 12 al clasamentului cu un singur succes, obţinut în etapa inaugurală la Târgovişte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu