Liga 2 / ”U” Cluj a obținut primul punct acasă

Mai mereu cu un pas în urma adversarilor, fotbaliştii de la "U" au terminat doar la egalitate (0-0) meciul disputat pe teren propriu cu FC Braşov

Universitatea Cluj a avut nevoie de 4 jocuri în fața propriilor suporteri pentru a obține primul punct stagional ”acasă”. Meciul din cadrul etapei a 9-a a Ligii 2 dintre ”U” și FC Brașov s-a terminat la egalitate 0-0. Clujenii au evoluat în nota lor obișnuită, lipsiți de inspirație, sau poate de curaj, pe faza ofensivă, alb-negrii au oferit o mulțime de oportunități echipei oaspete să ajungă periculos în preajma careului de 16 metri, sau chiar în fața porții căpitanului Roland Niczuly.

Fără vreun șut pe spațiul porții adverse în prima repriză, tinerii fotbaliști au Universității au început timorat și actul secund, brașovenii creându-și câteva ocazii extrem de periculoase. Imprecizia ”Stegarilor” le-a dat curaj fotbaliștilor lui Marius Popescu, aceștia preluând inițiativa în ultima parte a meciului. Practic ultimele 30 de minute s-au jucat pe contre, ambele formații încercând să dea lovitura decisivă prin contraatacuri purtate în viteză. Niciuna dintre combatante nu a reușit să înscrie și meciul s-a terminat așa cum a început, scor 0-0.

Etapa viitoare universitarii clujeni vor evolua în deplasare la FCM Baia Mare, una dintre echipele care și-au stabilit obiectivul ca fiind promovarea în eșalonul de elită. Meciul se va disputa sâmbăta viitoare, de la ora 16.00 și va fi transmisă în direct de noul post de televiziune Digisport 4.

Distribuie:

Postaţi un comentariu