Liga 2 / ”U” Cluj a învins, dar e departe de play-off

Căpitanul Raul Ciupe a marcat două goluri în victoria în faţa echipei Metalul Reşiţa, dar victoria nu o ajută prea mult pe "U" Cluj / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obținut, sâmbătă, a 12-a victorie din actualul campionat, 2-0 cu Metalul Reșița, dar celelalte rezultate înregistrate în meciurile etapei a 25-a nu o ajută deloc pe echipa lui Mihai Teja, iar visul accederii în faza play-off a campionatului se îndepărtează cu fiecare etapă. Pe sinteticul de la baza de pregătire ”Dan Anca”, căpitanul Raul Ciupe a deschis scorul în minutul 10, din lovitura de la 11 metri obținută de Andreas Calcan.

Crișan a scuturat mai apoi bara porții echipei vizitatoare, iar Vojtus a reluat slab din numai 7 metri. La 10 minute de la reluare, același Raul Ciupe avea să-și încununeze evoluția cu un gol frumos marcat direct din lovitură liberă de la marginea careului. Întâlnirea dintre cele două formații a fost una de uzură, cu echipa lui Teja preocupată mereu de atac și cu o echipă vizitatoare resemnată cu ideea retrogradării, dacă nu cumva chiar a desființării clubului.

Marvin Schieb a ratat două bune ocazii spre finalul jocului. Nu s-a mai întâmplat nimic semnificativ până la ultimul fluier al arbitrului Denis Haidiner și Universitatea rămâne în preajma locului 6, ultimul care duce în play-off dar fără șanse reale de a mai evolua în lupta pentru promovare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu