Liga 2 / ”U” Cluj a câștigat la Pâncota

Universitatea Cluj a câştigat, scor 3-1, meciul disputat la Pâncota, cu echipa locală Şoimii, ultimul din 2015 / Foto: Dan Bodea

Ultimul meci al anului i-a găsit pe fotbaliștii de la ”U” într-o dispoziție de joc excelentă. Echipa lui Mihai Teja s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul Șoimilor din Pâncota și rămân în lupta pentru accederea în play-off. Meciul cu gruparea arădeană a fost echilibrat în cea mai mare parte a timpului, cele două echipe împărțindu-și în mod echitabil ocaziile de gol, dar la cabine s-a intrat la scorul de 0-0.

Florin Crișan a deschis scorul în repriza secundă (min. 53), după un corner executat excelent de Calcan. Fundașul Universității s-a înălțat în mijlocul careului și, nemarcat, a trimis perfect la vinclu. Două minute mai târziu, universitarii și-au dublat avantajul pe tabela de marcaj după un contraatac rapid. Calcan a demarat în viteză, a pasat perpendicular pe poartă, pe Berci, iar acesta l-a găsit pe Ursu care a trimis în poarta goală.

Ursu și Calcan au continuat să producă panică în careul arădenilor, dar gazdele au redus din diferență la o fază prelungită de atac. Fuchs a tras la poartă de la 20 de metri, mingea a ajuns cu noroc la Issa, acesta şi-a potrivit balonul pe dreptul şi a trimis cu putere sub bară din 9 metri. În minutul 78 Şoimii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după un henţ în careu al lui Crişan.

Execuţia lui Leucuţa a fost puternică, dar pe lângă stâlpul din dreapta lui Niczuly. Scorul final a fost stabilit de Schieb care a punctat pentru 3-1, după o pasă ideală de la Calcan, în minutul 88. Cu 26 de puncte acumulate în 18 partide, Universitatea Cluj încheie anul sportiv 2015 pe poziţia a 9-a a clasamentului, la 5 puncte în urma celor de la Gaz Metan Mediaş, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off.

Distribuie:

Postaţi un comentariu