Liga 2 / Al doilea succes pentru “U”

Ursu a marcat golul victoriei pentru "U" Cluj, în deplasarea de la CS Mioveni / Foto: Dan Bodea

După cinci înfrângeri consecutive, patru în campionat şi unul în Cupa României, toate cu acelaşi scor 0-1, Universitatea Cluj a obţinut, sâmbătă, al doilea succes stagional, tot la limită, scor 1-0, în etapa a VI-a a Ligii 2. Elevii lui Marius Popescu s-au impus pe terenul celor de la CS Mioveni, echipă antrenată de fostul golgheter al „Şepcilor roşii”, Claudiu Niculescu. Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de ursu, în minutul 79 al întâlnirii. Cluneii au început tare meciul şi încă din primul minut Schieb a lansat primul avertismen, dar şutul acestuia a nimerit bara.

Trei minute mai târziu căpitanul Calcan s-a pierdut cu firea din numai 6 metri şi a trimis peste. Şi gazdele au avit două încercări la poarta lui Niczuly, dar prima repriză s-a încheiat cu şutul lui Calcan, din nou peste, din lovitură liberă. În actul secund gazdele au avut ocazia deschiderii scorului, dar centrarea lui Năstăsie, de pe partea stângă, a fost reluată din 6 matri, cu capul, peste poartă, de proaspătul intrat în teren Honciu.

În minutul 90 al partidei Răuţă şi Calcan sunt eliminaţi în urma unei altercaţii la mijlocul terenului. Gazdele au terminat meciul cu 9 jucători de câmp, după ce Honciu vede al doilea galben, pentru o altercaţie cu Cordoş. De precizat că la meciul de la Mioveni, în banda dreaptă a defensivei universitare a evoluat Buteanu, în locul lui Răzvan Dulap, jucător exclus din lot pentru că l-a bătut pe Cordoş.

După victoria de la Mioveni, Universitatea Cluj a acumulat 6 puncte, dar rămâne pe locul 12 al clasamentului seriei a doua. Etapa viitoare, „Şepcile roşii” vor evolua în faţa propriilor suporteri, joi, în compania celor de la Olimpia Satu Mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu