Liga 2-a/Eugen Trică nu va putea conta pe serviciile lui Stan în meciul cu Olimpia

Tiberiu Stan, ultima achiziţie pentru UTA Arad.Foto:aradsport.ro

Ultima achiziţie a „Bătrânei Doamne” este mijlocaşul defensiv, Tiberiu Stan, fotbalist crescut de Dinamo şi care a evoluat de-a lungul carierei la Gloria Buzău, Unirea Alba Iulia precum și în campionatele Israelului și Kurdistanului.

Chiar dacă a semnat un contract cu arădenii, Stan va rămâne în tribună până săptămâna viitoare.

„Știu că după Steaua și Dinamo, UTA e clubul cu cea mai mare tradiție din România. E o onoare că joc la Arad, într-o echipă bună ce merita să aibă mai multe puncte în clasament. Am văzut ce penalty a primit Târgu Mureșul, iar la Râmnicu Vâlcea echipa a jucat bine și a avut ghinion că nu s-a întors cu un rezultta pozitiv. Dar, totul o să fie bine după ce o să câștigăm cu Olimpia Satu Mare, o să mergem pe o pantă ascendentă” a declarat mijlocaşul pentru aradsport.ro.

O absenţă importantă din lot vor avea şi sătmărenii, care nu vor putea conta pe serviciile lui Dan Gavrilescu, cel care a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua până după meciul cu UTA. În aceste condiţii antrenorul Csik va miza pe jucătorii care etapa trecută au câştigat în faţa lui ASA Târgu Mureş: Şuta (cpt.) – D. Muntean, Bălău, C. Ene, Iuhas – Molnar, Svarczkopf, Villand, Zsiga – Bujor, Lemac.

Reamintim că în cadrul etapei a IV-a Liga a 2-a seria a II-a, Olimpia Satu Mare întâlneşte în deplasare, de la ora 19.00, pe UTA Arad.

Celelalte meciuri ale etapei sunt: CS Mioveni – CSM Rm. Vâlcea; Gloria Bistriţa – FC Bihor Oradea; CS Metalul  Reşiţa – CS Minerul Motru; Universitatea Craiova – FC Olt Slatina; ASA Tg. Mureş – CS Universitatea Craiova

Distribuie:

Postaţi un comentariu