Liga 2-a/ Vin minerii! Olimpia întâlnește în etapa a VI-a pe Minerul Motru

Erwin Zsiga (foto- la minge) jucătorul care poate face diferența în partida cu Minerul Motru

Sâmbătă, de la ora 11.00, Olimpia Satu Mare întâlnește, în cadrul etapei a VI-a a Ligii a 2-a, seria II-a, pe Minerul Motru, ambele echipe suferind înfrângeri în ultimele partide de campionat.

Deși învinsă la Craiova, echipa sătmăreană își păstrează poziția a patra în clasament, cu opt puncte acumulate după cinci etape, o clasare care a susprins plăcut, pe mulți dintre suporterii sătmăreni.

Din nefericire pentru antrenorul Tiberiu Csik veștile de recuperare a doi dintre atacanții care au lipsit și în meciul din Bănie nu sunt deloc bune. Refăcut după problemele la inghinali, Bujor şi-a reluat de luni antrenamentele alături de colegi însă se pare că ghinionul se ține scai de atacantul “galben albaștrilor “ deoarece la antrenamentul de miercuri și-a fracturat mâna. Nici Lemac nu este încă complet refăcut așa că antrenorul Csik nu este sigur dacă va forța cu tânărul atacant.

“Bujor așteaptă analizele de la București dacă trebuie sau nu operat la metatarsiene așa că depinde doar de el dacă are curajul să se bage sau nu la joc iar Lemac este încă incert, dar s-ar putea ca până la ora meciului să-l recuperăm. Cât privește partida cu Minerul Motru nu pot să spun decât că o tratăm foarte serios și la final sper să ne adjudecăm toate cele trei puncte care să ne mențină în poziția de sus a clasamentului. În mod sigur vor veni și ei cu foame de puncte mai ales că, momentan, se află pe penultima poziție a clasamentului. „ ne-a declarat antrenorul Csik.

Minerul Motru a debutat fulminant în Liga a 2-a, 4-0 cu CS Mioveni, dar a cedat următoarele patru jocuri, fără să mai marcheze vreun gol. Seria negativă i-a pus capac tehnicianului Ştefan Nanu care a anunţat că renunţă la funcţie imediat după fluierul final al disputei cu ASA Târgu Mureş.Interesant este faptul că după victoria de la Motru, antrenorul Edi Iordănescu a ales la rându-i să demisioneze, principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice a mureşenilor fiind Ioan Ovidiu Sabău.

Olimpia Satu Mare ar putea aborda întâlnirea de sâmbătă în următoarea formulă: Şuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas – Feier, Villand, Scvarzkopf, Zsiga – Kinczel, Gavrilescu.

Liga a 2-a, seria a II-a Etapa a VI-a

Gloria Bistrița  – CS Mioveni

CS Metalul Reșița – FC Bihor

Olimpia Satu Mare – Minerul Motru

Universitatea Craiova – CSM Rm. Vâlcea

CS U Craiova – UTA Arad

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. cosminel says:

    SINGURUL CINE POATE SA INSCRIE ESTE RENUMITUL VIRF DE ATAC,CU NUMARUL 9 DANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BABUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTT,SAU DANUT DOMUTA CELEBRUL CUTY MANAGER SI CONDUCATOR AL OLIMPIEI……………

Postaţi un comentariu