Liga 2-a/ Semieșec pentru Olimpia în partida cu Minerul Motru

Olimpia pierde două puncte importante cu Minerul Motru

Olimpia Satu Mare a remizat pe teren propriu, 0-0, cu Minerul Motru, penultima clasată în seria a II-a. Rezultatul este însă unul minicinos deoarece „galben albaștri”  și-au creat nenumărate ocazii de gol pe când oaspeții au adoptat tactica autobazei și nu au periclitat absolut deloc poarta lui Șuta.

Sătmărenii au început vijelios partida și în primele 30 de minute deja puteau conduce cu cel puțin patru goluri avans dacă Feier (min.10), Gavrilescu (min 15), Lemac (min 24) și Ene (min 28) fructificau marile ocazii avute. De remarcat și forma excelentă a portarului Daniel Popescu, care cu paradele lui a exasperat efectiv gazdele și nu greșim deloc atunci când spunem că în proporție covârșitoare egalul scos de mineri i se datorează cu prisosință.

Repriza a doua începe halucinant pentru Olimpia deoarece în minutul 46, atacantul Olimpiei, Lemac, vede roșu direct după o lovitură aplicată gorjeanului Speroni,   într-o fază în care mingea era departe de cei doi jucători. Chiar și cu un om în minus elevii lui Tibi Csik își înghesuie serios adversarii însă când nu e să intre nu intră.

Partida se termină nul chiar dacă Feier, cu șapte minute înainte de final, putea să-i arunce în extaz pe cei 3000 de spectatori, însă finalizează dezamăgitor din 10 metri.

“Nu am fost foarte inspiraţi la finalizare, pot să spun că au avut un portar în formă mare. Îl felicit, bravo lui. Mergem mai departe, trebuie să fim echilibraţi, să nu ne pierdem capul, mai sunt o mulţime de meciuri”, a declarat după partidă antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Cu acest semieșec, Olimpia acumulează 9 puncte și coboară un loc în clasament, situându-se momentan pe poziția a 5-a.

Rezultate Etapa a V-a

Gloria Bistrița  – CS Mioveni  2-0

CS Metalul Reșița – FC Bihor 2-1

Olimpia Satu Mare – Minerul Motru 0-0

Universitatea Craiova – CSM Rm. Vâlcea 1-0

CS U Craiova – UTA Arad 2-0

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu