Liga 2-a / FOTO Derby-ul Nord-Vestului. Olimpia Satu Mare câştigă spectaculos în faţa FC Bihor

Dan Gavrilescu (la minge), omul meciului Olimpia Satu Mare - FC Bihor

Vremea splendidă dar şi rivalitatea dintre cele două echipe au adus pe stadionul Municipal aproximativ 3.000 de spectatori care au asistat la un spectacol fotbalistic cu multe faze palpitante la ambele porţi, dar şi cu ingredientul principal care condimentează o partidă de fotbal: golurile. Olimpia Satu Mare a reuşit să se impună cu 2-0 în faţa lui FC Bihor, într-un meci care a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii a 2-a seria a II-a. Golurile „galben albaştrilor” au fost marcate de Feier, minutul 16 şi Villand, minutul 66.

După clasicele minute de tatonare, la prima fază mai închegată Olimpia reuşeşte  să deschidă scorul. Gavrilescu care va fi omul cu asisturile în acest meci centrează ideal în careu iar Feier marchează cu capul profitând şi de greşeala apărării adverse.

Surprinzător, oaspeţii nu acuză şocul golului primit şi profitând de pasul înapoi făcut de sătmăreni iau cu asalt poarta lui Şuta. Minutele 26 şi 38 consemnează marile ocazii ale orădenilor, ultima chiar rarisimă când Bic şutează de la 20 de metri, Şuta respinge în faţă, balonul ajunge la R. Lukacs, care ratează incredibil, deşi era singur cu poarta goală. Goal keeperul sătmărean reuşeşte o paradă de senzaţie şi în minutul 43 când îi refuză golul aceluiaşi R. Lukacs, care trimite cu capul sub transversală, însă Şuta respinge cu vârful degetelor.

În repriza secundă elevii lui Tibi Csik îşi dau seama că nu este de glumit cu “roş albaştri” şi trec la controlul partidei. Iese la rampă jolly joker-ul Gavrilescu care-şi pune în două rânduri coechipierii în situaţii ideale de a marca (minutele 55 şi 56), însă Dragoş şi Villand trimit cu capul puţin pe lângă. Va veni însă şi golul doi, după ce omniprezentul Gavrilescu, de departe omul jocului,   mai oferă o centrare perfectă iar Villand înscrie de la 18 metri cu un şut superb la vinclu.

Bihorenii puteau să reducă din handicap, în minutul 82, însă ghinionistului R. Lukacs i se mai refuză odată golul, după ce şutul atacantului e scos de Şuta de sub transversală.

Se termină 2-0 pentru Olimpia iar cei de la FC Bihor rămân, după 14 ani, fără gol marcat, în eşalonul secund, pe Municipalul sătmărean.

Olimpia Satu Mare: Şuta (cpt) – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas – Gavrilescu (min.68 Zsiga), Micaş, Villand, Kinczel – Dragoş (min.82 Marinaş), Feier (min.78 Hanus)
Antrenor: Tiberiu Csik

FC Bihor: Fildan – Mihuţ, Letan, Lazăr (cpt), Lupu – Sfârlea, Popa (min. 79 Has) Bic (min. 75 Achim)- Ianc, R. Lukacs, Fl. Pop(min.46 Z.Lukacs)
Antrenor: Gheorghe Ghiţ

[nggallery id=238]

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. CORINA says:

    la urmatorul BLAT ,RUGAM ANUNTATI SI PARIORIIIIIIII ,,……..IN REST OLI OLI OLI,,,,PROSTIII DRECULUI

Postaţi un comentariu